GLASFUSING /Evelien

Al ruim veertien jaar verdiep ik mij in het werken met glas. Het glasfusen heeft daarbij altijd mijn voorkeur gehad. In de loop der jaren zijn daar echter ook nieuwe technieken bij gekomen. Zo zijn potmelt, sand casting en het werken met open mallen ook een belangrijk onderdeel geworden in mijn glasobjecten. Het blijft voor mij altijd een uitdaging mijn kennis samen met laswerk/Frans om te zetten in unieke kunstwerken/objecten.

  • Wij maken glasobjecten voor verkoop aan huis en voor evenementen.                         Deze objecten kunnen zowel voor binnen als voor buiten zijn.
  • Wij werken ook in opdracht:                                                                                                   In overleg kan er voor iedere gelegenheid een passend object gemaakt worden.        Denk hierbij aan trouwen, geboorte of jubilea.                                                               Ook relatiegeschenken behoren tot de mogelijkheden.                                                     Of bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau?


Of u nu een glasobject koopt, een werk in opdracht laat maken, een standaard laat ontwerpen  we hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Het geeft ons veel voldoening als u tevreden naar huis gaat.